Vad är ett homeparty?

Vad är ett homeparty?

Vad är ett homeparty? – Ett homeparty är när försäljning av varor sker i någons hem eller i lokal under sociala former. Du kan jobba som säljare för ett homepartyföretag och således hålla i ett homeparty. Eller så bjuder du hem en säljkonsulent till ditt hem där du och dina vänner samlats, och då är du värd/värdinna.

På ett homeparty får konsumenterna se och känna på produkterna under lättsamma former, vilket många tycker är positivt. Säljkonsulenten kan fokusera på sin presentation av produkter denne brinner för, och ge besökarna den hjälp och uppmärksamhet som behövs.

På ett homeparty kan du ibland köpa produkterna direkt på plats och få med dig hem. Men det vanligaste nu för tiden är att man beställer, och varorna skickas sedan hem till dig i efterhand. Betalning av varor på ett homeparty betalas ofta när du fått dina saker, eller via faktura.

<< Frågor & Svar

LiveGood

Andra tips

Om du inte hittar vad du söker bland våra Frågor & Svar, kika på vår sida Lagar & Regler. Här nedan hittar du några nyttiga länkar till Konsumentverket samt Skatteverket. Där kan du bl.a. läsa mer om skatteregler vid hemförsäljning, och vilket konsumentskydd du har när du köper något från ett homeparty.

Frågor om att bli Homepartysäljare

Har du mer frågor om t.ex. att bli säljare för homepartyn, sk säljkonsulent. Läs mer om detta på vår sida Bli Säljare!

Ifall du har frågor som du inte hittar någonstans på vår sida, och som kanske berör ett visst homepartyföretag kan du maila eller ringa om direkt till respektive företag. Homepartyföretagen är väldigt måna om sina säljare, och hjälper således gärna till så mycket de kan. De olika homepartyföretagen hittar du antingen i vår lista A-Ö, där företagen står i bokstavsordning. Alternativt på sidan Kategorier, där företagen är uppdelade i de 6 vanligaste branscherna när det gäller Homepartyn.

Slutligen – En annan sak vi brukar tipsa om är att tänka utanför boxen. Hittar du inga produkter som du vill sälja eller något homepartyföretag du vill arbeta med, varför inte hitta på något eget? Du kanske också har en superbra tanke som kan bli den nya Homepartytrenden? Eller en produkt som ingen annan tänk på, eller som du tillverkar själv osv. Möjligheterna är oändliga, och bara fantasin sätter våra gränser.

Lycka till med dina Homepartyn!