Skatt

Skatt

Många har frågor relaterade till skatt vid homepartyförsäljning och som arbetande säljkonsulent. Hur betalar man skatt vid homepartyförsäljning, hur mycket, måste man ha eget företag osv.

Ja, man betalar skatt när man jobbar med homepartyförsäljning och som säljkonsulent. Antingen sköter homepartyföretaget detta, och du är precis som en vanlig anställd. Eller så sköter du skatten själv, antingen som bisyssla eller som egen företagare. Det finns båda varianterna hos de olika homepartyföretagen, och det framgår tydligt på deras hemsidor.

Läs mer om detta här: Måste man starta eget för att börja med homeparty? Eller här: Eget företag eller anställd

<< Lagar & Regler

LiveGood

Andra tips

Om du inte hittar vad du söker här på Lagar & Regler, kika på vår sida Frågor & Svar. Här nedan hittar du några nyttiga länkar till Konsumentverket samt Skatteverket. Där kan du bl.a. läsa mer om skatteregler vid hemförsäljning, och vilket konsumentskydd du har när du köper något från ett homeparty.

Frågor om att bli Homepartysäljare

Har du mer frågor om t.ex. att bli säljare för homepartyn, sk säljkonsulent. Läs mer om detta på vår sida Bli Säljare!

Ifall du har frågor som du inte hittar någonstans på vår sida, och som kanske berör ett visst homepartyföretag kan du maila eller ringa om direkt till respektive företag. Homepartyföretagen är väldigt måna om sina säljare, och hjälper således gärna till så mycket de kan. De olika homepartyföretagen hittar du antingen i vår lista A-Ö, där företagen står i bokstavsordning. Alternativt på sidan Kategorier, där företagen är uppdelade i de 6 vanligaste branscherna när det gäller Homepartyn.

Slutligen – En annan sak vi brukar tipsa om är att tänka utanför boxen. Hittar du inga produkter som du vill sälja eller något homepartyföretag du vill arbeta med, varför inte hitta på något eget? Du kanske också har en superbra tanke som kan bli den nya Homepartytrenden? Eller en produkt som ingen annan tänk på, eller som du tillverkar själv osv. Möjligheterna är oändliga, och bara fantasin sätter våra gränser.

Lycka till med dina Homepartyn!