Meny Stäng

Homeparty Sexleksaker

Här hittar du Homepartyföretag i kategorin Sexleksaker

Homeparty Sexleksaker
Homeparty Sexleksaker

Himmelriket

Husmusen

Intima

Jezebel.se

Lustjakt

Lust Kärlek

more than love

passionerat


Homeparty Sexleksaker

Homepartyn inom sexleksaker, ofta kallade bl.a. dildopartyn är en trend som började för ett 20 tal år sedan. Sexleksaker är förmodligen ännu mer populärt idag, och utbudet växer hela tiden. Det kan vara aningens gammeldags att idag använda benämningen dildoparty. Uttrycket började användas för många år sedan, på den tiden som det mest handlade om just dildos på dessa partyn. Idag finns en uppsjö av produkter inom kategorin homeparty sexleksaker. T.ex. sexiga underkläder, oljor för massage, glidmedel, sexleksaker för män, sexleksaker för kvinnor. Här hittar vi även BDSM leksaker, elektroniska sexleksaker, böcker, tantrasex, specialsängar & möbler etc.

Vad säger trenden?

Trenden inom homeparty sexleksaker pekar rakt uppåt. Utbudet ökar konstant, och behovet hos Svenska män & kvinnor för dessa produkter verkar följa med i rakt stigande trend. Så en synnerligen fin marknad att gå in på, och ofta mycket lättsålda produkter således. Det är helt enkelt populärt med njutning, och att få möjlighet att se och känna på produkterna i en trygg miljö t.ex. i hemmet verkar vara en avgörande säljfaktor.

Onaniprodukter och sexiga underkläder t.ex. är absolut trenden som ökar kraftigast, hos båda könen. Vi ser även en inriktning mot Tantra, och medveten njutning som ökar och inspirerar.

Boka ett homeparty sexleksaker

För att boka ett homeparty och hitta en säljkonsulent nära dig, kika vidare på sidan Sök Homeparty via län. Där kan du titta runt bland säljarna i ditt område och se vem som passar dig bäst. De olika företagen inom homeparty sexleksaker hittar du bl.a. här ovan, och kan kika runt på. Värt att titta på är bl.a. utbudet. Vad passar dig och dina vänner bäst? Det kan även vara värt att titta på vad du som värdinna får för gåva, eller rabatt på partyt. Lycka till!

Att vara säljkonsulent inom homeparty sexleksaker

Som säljkonsulent inom sexleksaker kan det vara bra att tänka på några saker.

T.ex.

 • Välj företag med omsorg
  Vad vill du kunna erbjuda för utbud? Vill du rikta in dig på mest dildos, eller vill du även kunna erbjuda ett bredare sortiment? Fundera en stund och titta runt på de olika företagens produktsidor, och kontakta dem gärna för mer information.
 • Anonyma beställningar
  Möjligheten för dina kunder att få göra sina beställningar anonymt, är en mycket viktig del. Alla vill inte dela med sig om så personliga saker, respektera detta och du kommer således sälja mycket mer. Att beställa online är ett sätt att få göra detta i fred. Och används t.ex. beställningsformulär med papper och penna, se till att du är den enda som handskas med dessa. Beställningarna ska inte ligga öppet på ett bord, eller att man pratar öppet om vad som beställts osv. Kan tyckas som en självklarhet för en del, men inte för alla 🙂
 • Gifter…?
  Det blir mer och mer medvetenhet bland människor, om olika gifter som tyvärr används i tillverkning av många produkter. Och sexleksaker är tyvärr inte ett undantag för detta. Lär dig allt om företagets produkter, bl.a. hur är de tillverkade, är de verkligen giftfria, vilket land osv. Detta kan vara en helt avgörande faktor för ett köp. Här vill man som kund verkligen känna sig trygg. Eftersom sexleksaker används på kroppens mest känsliga delar.
 • Garantier/Ångerrätt
  Detta är som vanligt en viktig punkt för dig som säljkonsulent att ha ordning på. Lär dig utantill vad som gäller för ångerrätt, och vad företaget har för garantier om t.ex. produkten skulle vara trasig vid leverans osv. Den kunskapen gör dig självsäker i din säljroll, och mycket mer trovärdig inför dina kunder.

Mer om Ångerrätt vid köp på homeparty?

Och Garanti på homepartyprodukter?

Här hittar du samtliga Lagar & Regler som vi samlat på vår sida.

På sidan Hallå Konsument kan du läsa mer om bl.a. ångerrätten och lagen om distansavtal