Meny Stäng

Homeparty Näring & Hälsa

Här hittar du Homepartyföretag i kategorin Näring & Hälsa

Homeparty Näring & Hälsa
Homeparty Näring & Hälsa
LiveGood
LiveGood – En unik affärsmöjlighet erbjuds för dig som medlem i LiveGood. Tjäna pengar på många olika sätt med färdig helautomatisk webbshop, sälj våra ekologiska kosttillskott globalt online eller skapa dina egna homepartyn. Unik möjlighet att tjäna 20.000sek/månad helt passivt. Läs mer om LiveGood här..

Alpnaering

Bauer clinic

Forever living

Happy Societies

LiveGood

Madame Chic

Mary Kay

Medaskin

Monicas Bod

Oliv & Liv

Oriflame

Skoog Living & Feng Shui

Stay Nice

Trosa Kliniken


Homeparty Näring & Hälsa

Homeparty inom näring & hälsa är en starkt ökande trend bland medvetna människor. Här kan vi räkna in t.ex. träningsprodukter, kosthållning, livsmedel i olika former, smoothies, dieter, drycker etc. Men vi pratar även om skönhet, behandlingar, smink, spa, resort, hudvård mm.

Listan kan göras lång, och konceptet fortsätter växa kan vi se då fler företag startar och fler produkter/tjänster dyker upp.

De mer klassiska homepartyn i kategorin är t.ex. sminkparty, hudvårdsparty och näringsdrycker.

Vart pekar trenden?

Trenden vi kan se tydligt är fler och fler homepartyn som riktar in sig på behandlingar och upplevelser. T.ex. hudvårdsbehandlingar, skönhetsbehandlingar av olika karaktär. En trendriktning inom hudvårdsprodukter är helt klart mot det medvetna ekologiska hållet, utan onödiga tillsatser och giftiga ingredienser.

Boka ett homeparty näring & hälsa

Letar du efter en säljkonsulent inom näring och hälsa, i ditt område? Då ska du kika in på sidan Sök Homeparty via län, och välj den eller de säljare som du finner lämpliga. Och här ovan kan du kika runt bland de olika homepartyföretagen för att se vilka produkter/tjänster du vill erbjuda dina vänner på tillställningen.

Vi vill tipsa här också om möjligheten att boka 2st säljare i lite olika kategorier till ditt party. Detta kan vara väldigt populärt om produkterna/tjänsterna passar bra ihop. Och dina vänner får större utbud att handla från. Men var noga med att fråga säljkonsulenterna om detta, så att de är med på det hela.

Att vara säljkonsulent inom homeparty näring & hälsa

Som säljkonsulent inom näring & hälsa kan det vara bra att tänka på några saker.

T.ex.

 • Välj företag med omsorg
  Välj ett företag vars produkter/tjänster du verkligen känner för, och kan gå i god för så att säga. Dels blir det mer äkta när du själv använder företaget, och det märks om du brinner för något eller inte.
 • Garantier?
  Ta noga reda på vad företaget lämnar för garantier på produkterna om något t.ex. skulle hända. Den bästa kunden är ofta en kund som känner sig sedd och hjälpt på ett bra sätt bl.a. när något tråkigt har hänt.
 • Visa produkter i olika prisklasser
  Att ha med sig olika prisnivåer på produkterna i sitt visningskit är ofta bra. Då finns det alltid något för alla kunder, och många vill se och känna på sakerna innan man är mogen att köpa riktigt dyra saker.
 • Vad får värdinnan för gåva?
  Detta kan vara väl värt att kika på hos de olika företagen. Det är ju faktiskt en morot med bl.a. gåvor för att få människor att anordna ett homeparty hemma. Och faktum är att du som säljkonsulent är beroende av att få komma och visa dina produkter helt enkelt.

Läs mer om Garanti på homepartyprodukter? Och Lagar & Regler här.

Hallå Konsuments sida kan du läsa mer om lagen om distansavtal mm.