Meny Stäng

Homeparty Kläder

Här hittar du Homepartyföretag i kategorin Kläder

Homeparty Kläder
Homeparty Kläder

Dresstwice

house of lola

Luna Vito Design

PXC Underwear


Homeparty Kläder

Homeparty med kläder är nästan lika klassiskt som heminredning/köksutrustning, även om klädpartyn kom lite senare in i branschen.

Homepartyföretag med kläder är ofta specialiserade inom en viss kategori som tex. barnkläder, ekologiska material, underkläder osv. Men det finns även mer allmänna/bredare företag som erbjuder ett mer komplett sortiment. Kika gärna in hos de olika klädparty företagen för att se vad som erbjuds.

Som säljkonsulent inom klädpartyn får du ofta köpa kläderna till rabatterade priser. Detta gör att du blir van med kläderna, och kan presentera dessa på ett äkta och trovärdigt sätt på visningarna.

Vart pekar trenden?

Den trend som vi ser ökar mest inom klädpartyn är naturmaterial. En större medvetenhet om material och kemikalier i framställning av kläder, hjälper till med detta. Ekologisk bomull, hampafiber, bambu är några exempel på naturmaterial som vi tror kommer öka ännu mer kommande år.

Boka ett homeparty kläder

Letar du efter ett klädparty, en sälkonsulent nära dig? Kika in på sidan Sök Homeparty via län och kontakta den säljkonsulent som du finner mest intressant. Ett tips kan vara att boka 2 säljare till din tillställning, om du vill erbjuda dina vänner ett bredare utbud. Tex ett företag som är specialiserade på underkläder, kan tillsammans med barnkläder bli ett fint koncept för kvällen. kolla dock med båda säljkonsulenterna, så att de är ok med detta först.

Att vara säljkonsulent inom homeparty kläder

Som säljkonsulent inom kläder/klädpartyn kan det vara bra att tänka på några saker.

T.ex:

 • Använd kläderna själv mycket
  Du blir mer självsäker på din presentation av kläderna då, och kan därför framföra både för & nackdelar vilket brukar uppskattas mycket. Det blir också enklare och mer trovärdigt att svara på frågor om kläderna, tex gällande tvättning, slitage etc.
 • Läs gärna på om materialen & tillverkningen
  Människor blir alltmer medvetna om klädbranschens kanske inte alltid så humana framställningsmetoder bl.a. inom klädindustrin. Det används mycket gifter i den traditionella industrin. Dessa gifter förstör inte bara naturen, utan påverkar även arbetarna negativt som handskas med ämnena dagligen.
  Så läs på & var beredd att kunna svara på frågor om t.ex. material, innehåll, tillverkningsmetoder, land, levnadsvillkor, löner etc. Har du ett intresse av dessa punkter, så har du därför hälften vunnet direkt.
 • Bär kläderna på visningen
  Självklart, eller hur! Passa på att visa hur kläderna sitter på dig. Det är också bra storleksguide för köparen, att kunna jämföra med din storlek.
 • Erbjud många storlekar
  Ta med så många storlekar som möjligt i ditt visningskit, speciellt vuxenkläder. Det är bra att köparen kan känna sig trygg med att välja rätt storlek, och således ha närmare till köp. Även om de får beställa hem själva plagget sedan, så är det bra att ha provat ut rätt först.
 • Erbjud många material
  Om ditt homepartyföretag säljer kläder i flera olika material är det viktigt att du visar detta. Ta med samtliga olika material i ditt visningskit, så att gästerna kan känna och bekanta sig med de olika känslorna/texturerna osv, när du har presentationen.

Upphandlingsmyndigheten och Fairtrade, kan du läsa mer om arbetsförhållanden vid bl.a. textilframställning och mycket mer.