Meny Stäng

Homeparty Heminredning

Här hittar du Homepartyföretag i kategorin Heminredning

Homeparty Heminredning
Homeparty Heminredning

Dag och Natt

Perfect Home

Tupperware

Zelected by house

Zvanza


Homeparty Heminredning

Homeparty med inredning är ett omåttligt populärt koncept. Kanske bl.a. för att det är så brett, och tilltalar så många på samma gång. Här brukar finnas något både för ung & gammal, och i olika prisklasser. Några vanliga produkter på ett homeparty med heminredning är t.ex. ljus och ljushållare, prydnadssaker, blomkrukor, kuddar, textilier av olika typ. Vaser, tavlor, gardiner, dukar, köksutrustning, kontorsdetaljer, förbrukningsmaterial etc.

Vart pekar trenden?

Den trend vi ser inom homeparty heminredning är en medvetenhet kring materialen. Det blir mer och mer en önskan efter naturmaterial, eller material utan giftiga tillsatser. Det är också mer viktigt med bra arbetsförhållanden och ursprung på produkterna nu, än för t.ex. 20 år sedan.

Boka ett homeparty heminredning

Vill du boka ett homeparty med heminredning? Kika in på sidan Sök Homeparty via län, och leta upp den säljkonsulent som du tycker passar bäst. Och titta runt här ovan bland de olika homepartyföretagen naturligtvis, för att se vilka produkter du är intresserad av.

Ett tips kan vara att boka in 2st säljare från olika företag på din tillställning. Då får du en bredare och många gånger roligare visning för dina vänner. Men var noga med att fråga säljkonsulenterna om de tycker att detta är ok först.

Att vara säljkonsulent inom homeparty heminredning

Som säljkonsulent inom heminredning kan det vara bra att tänka på några saker.

T.ex.

 • Visa saker i olika prisklasser
  Ta gärna med de mest populära sakerna i ditt visningskit. Men tänk också på att blanda så att alla prisklasser kan visas. De billigaste produkterna är bra att visa så att kunden får känna att det är bra kvalitet t.ex. trots det låga priset. Och de dyra sakerna är bra att kunden får känna på och se i verkligheten, för att sänka tröskeln till ett köp.
 • Lär dig allt om materialen
  Du har mycket att vinna på att bl.a. lära dig om vad sakerna är tillverkade av för material. Många kunder är idag medvetna och noga med att de får rätt information om sådant. Speciellt när man ska köpa något av god kvalitet, och i lite högre prisnivåer.
 • Lär dig allt om ursprunget
  Att veta ursprungsland, tillverkningsmetoder och arbetsförhållanden är ett starkt vinnande koncept. För många kunder är bl.a. den här informationen helt avgörande faktiskt. Vetskapen om att produkterna man köper är tillverkade under acceptabla villkor blir mer och mer en avgörande köptrigger, vilket vi tycker är väldigt bra.
 • Välj företag med omsorg
  Tänk noga när du ska välja vilket företag du vill bli säljkonsulent för. Eller vill du sälja för 2 olika företag kanske? Fundera lite på vilka produkter företaget erbjuder, och således om du tror att din kundkrets har glädje av dessa. Att vara säljkonsulent för 2 olika företag kan vara en stor fördel för dig. Dock måste du kontrollera med dessa företag i den frågan, alla har inte samma regler här.
 • Garanti på produkterna
  Ta reda på vad ditt homepartyföretag ger för garanti på produkter som t.ex. går sönder, är trasiga vid leverans, ångerrätt efter mottagen produkt osv. Allt för att dina kunder ska känna sig trygga med att köpa av dig. Ju mer information du kan ge om detta, desto mer kommer du att sölja helt enkelt.

Läs mer om Garanti på homepartyprodukter?

Och här kan du läsa om Ångerrätt vid köp på homeparty?

Konsumentverkets hemsida kan du läsa mer om lagen om distansavtal mm