MyBodyAndSoul.se

 

 

Ett homeparty med ”MyBodyandSoul” är ett perfekt inslag på en förfest, möhippa, tjejmiddag etc. Det är också ett perfekt tillfälle att köpa sina erotiska accessoarer.En lekfull kväll
Bjud in dina vänner till en lekfull och spännande kväll. En kväll med bara tjejer, killar, mixat eller par. En av MyBodyandSouls säljare kommer och presenterar det sortiment som passar er (30-50 produkter).  Alla deltagare får möjlighet att klämma, känna, lukta och smaka.

Duktiga presentatörer
Våra representanter är erfarena och har god produktkunskap. De kan ge svar på de flesta av era frågor och på ett bra sätt förklara hur produkterna kan användas. MyBodyandSoul kan därför garantera att gruppen kommer att bli väl omhändertagen och få en både trevlig och professionell upplevelse.

Ingen behöver känna sig obekväm
När ni anlitar oss vill vi att ni är ett gäng där alla är med på noterna så att ingen känner sig obekväm. Stämningen lättar  snabbt upp då vår homepartysäljare på ett avspänt sätt förmedlar budsakpet att sexleksaker är både naturligt och kul.

Diskret försäljning
Efter visningen har alla möjlighet att göra sina beställningar. Detta sker enskilt i ett separat rum med vår säljare, som självklart har tystnadsplikt. Därmed får ingen gäst reda på vad någon annan gäst beställt. Vid beställningstillfället finns det givetvis möjlighet att ställa frågor till säljaren, samt att få råd och tips om produkterna.

Diskret leverans
När gästerna gjort sina beställningar kommer man överens om ett leveransdatum samt hur betalningen ska ske.
Vanligtvis samlar den som är värd/värdinna för partyt in betalningarna och får produkterna leverade till sig. Produkterna förpackas i väl förslutna påsar/paket till var och en och allt levereas med diskret avsändare.

Bonuspresent
Du som är värd/värdinna för partyt belöns alltid med en bonuspresent. Presentens värde ökar i takt med  försäljningens värde. Ju mer försäljningen desto finare gåva.

Att anlita MyBodyandSoul innebär i korthet att:
- Du får tillgång till marknadens största utbud.
- Vi demonstrerar endast noga utvalda produkter.
- Du får mycket attraktiva erbjudanden.
- Vi ger dig total diskretion.
- Du får alltid träffa en homepartyrepresentant med gedigen     produktkunskap.
- Du som är värd/ värdinna får alltid en gåva.
- Du måste inte handla - inget köptvång.
- Alla partygäster gör sina beställningar enskilt.
- Alla beställningar levereras i väl förslutna och diskreta  
 förpackningar .

 

Hemsida: www.mybodyandsoul.se

 

 

 

<<Tillbaka

 

Hem - Homeparty kläder - Homeparty inredning - Homeparty sexleksaker - Homeparty hudvård - Homeparty övrigt - Lagar & regler

 

Kontakta oss: annons@homeparty-guiden.se